Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Isosuon pitkospuut ja sieltä kapuaminen harjualueen korkeimmalle kohdalle Porsaanharjulle

Isosuon ylitys pitkospuilla ja nousu harjun laelle on maastollisesti muusta seudusta poikkeavaa maastoa. Suomaisema, kuiva kangasmetsä ja korkeuserot tekevät kierroksesta kaikkina vuodenaikoina kiinnostavan retken.

Isosuon pitkospuukierroksesta on SAMK tehnyt oppilastyönä vaellusreitti esitteen. Helpoiten reitille pääsee Säkylä-Loimaa tie no 213 varrelta olevalta Harjureitin isosuon (Virttaantie 980, Säkylä) lähtöpaikalta, joka on Säkylä - Oripään kuntien ja maakuntarajamerkin kohdalla. Toimintaloman tienhaaran kohdalta siihen on Säkylän suuntaan matkaa vajaa kaksi kilometriä. Lähtöpaikalla Harjureitin opastaulut, joissa tietoa reitistä.

 

> Isosuon pitkospuut, n. 7 km

 

Toimintalomasta voit tilata ryhmällesi nokipannukahvit ym. Porsaanharjulla olevalle Näköalalaavulle tai Kantolaavulle tai Toimintaloman Luppokotaan. Hieno huipennus kierrokselle on saunominen savusaunassa tai kotasaunassa, rentoutuminen lämpöammeessa – Päärakennuksessa ja uiden lammen puhtaassa vedessä.

 

> Video Päärakennus

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet