Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Saunat ja kylvyt tarjoaa luonnonmukaisen elämyksen Toimintalomassa!

Toimintaloman saunoista, lämpöammeista, Luppokodasta ja majoitustiloista voidaan muodostaa kunkin tarpeen mukainen kokonaispaketti.

Vaihtoehtoja on sekä isoille että pienille ryhmille saunomiseen, kokouksiin, perhejuhliin, koulutuspäiviin, tyky-päiviin ja kaveritapaamisiin. Saunomisen voitte myös varata ryhmällenne yllätykseksi hiihto -tai patikkaretken päätteeksi.

 

Tilaisuuksiin voi luontevasti yhdistää ulkoilua, esim patikointia, piha- ja pallopelejä ja talvisin hiihtoa. Vain mielikuvitus on rajana ja täällä voit päästää sen valloilleen.

Harjureitti tarjoaa mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin

Harjureitti on hyvin varusteltu 28 kilometrin mittainen ulkoilureitti. Siitä 14 kilometriä on iltavalaistua. Talvella on käytössä koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Harjunreitti ja sen valaistu osuus kulkee100 metrin etäisyydellä saunoista. Harjureitti – reittikartta

 

Reitistöllä on viisi laavua, Myllylähteellä turvekammi yms. rakennetta joihin voi tukeutua järjestäessään tapahtumalleen liikunta tai ulkoiluaiheista ohjelmaa.

 

> Katso video Toimintalomaan talvesta

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet