Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman Lintutupa Harjureitin varrella

Lintutupa on kaksikerroksinen Toimintaloman päärakennuksen ja Luppokodan - Kotasaunan lähellä sijaitseva lämmittämätön ja lähinnä kesäajan käyttöön sopiva noin 10 henkilön nukkumismahdollisuuksilla varustettu luhtirakennus.

Tarvittava käyttövesi saadaan Luppokodan katoksen toisella laidalla olevasta Kotasaunasta ja Kotasauna on myös varattavissa sauna- ja peseytymiskäyttöön.

 

Lintutuvan vieressä sijaitsee puhdasvetinen lampi.

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

> Katso lisää kuvia Lintutuvasta

> Video Luppokota - Kotasauna tulipaikkakatos

 

Voit yhdistää Lintutuvan vuokraukseen ja juhlistaa iltaa savusaunan, lämpöammeen ja/tai Kotasaunan tai Luppokodan käytöllä. Savusaunan yhteydessä olevassa isossa lämpöammeessa on tilaa noin 16 – 18 henkilölle. Pienemmällä ryhmällä on mahdollisuus Haapasaunan ja sen yhteydessä olevan poreammeen käyttöön.

 

> Video Toimintaloman Päärakennus

Kesäinen yöpymispaikka lammen rannassa Harjureitin varrella

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee loma-alueen kautta, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Harjureitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle laavulle on matkaa vain 100 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä.

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet