Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Hirsimökki Harjureitin varrella

Hirsimökki on rakennettu perinteellisellä työtavalla käsin veistämällä järeästä mäntyhirrestä. Mökin 72 neliön alakerrassa on 2 makuuhuonetta, keittiö, varastohuone, oleskelutila, sauna, wc- ja suihkutila sekä iso ulkoveranta.

Mökin 30 neliön yläparvella on vuoteet neljälle henkilölle sekä vuoteiden lisäksi on patjoja ja vuodevaatteita niin paljon, että mökissä voi majottua kerralla jopa 12 henkilöä.

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

Hirsimökin varustus

Hirsimökin varustukseen kuuluu sähköliesi ja- uuni, jenkkijääkaappi (jossa pakastinosa), mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, taulu-TV 49", vuodevaatteet, pölynimuri ja astiat. Hirsimökin oleskelutilassa on vuolukivinen varaava takka sekä ulkoverannalla puuhiiligrilli.

 

Voit yhdistää mökkivuokraukseen ja juhlistaa jotain iltaa vaikkapa savusaunan, lämpöammeen, Kotasaunan ja / tai Luppokodan käytöllä. Savusaunan yhteydessä olevassa isossa lämpöammeessa on tilaa noin 16 – 18 henkilölle. Pienemmällä ryhmällä on mahdollisuus käyttää Haapasaunaa ja sen yhteydessä olevaa poreammeetta.

Harjureitille mökin pihasta vain 50 metriä hiihtämään ja ulkoilemaan

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee Hirsimökiltä 50 m etäisyydellä, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Reitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle laavulle on matkaa vain 200 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä.

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet