Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman Päärakennus on toimiva paikka järjestää erilaisia tilaisuuksia

Toimintaloman Päärakennus on toimiva paikka järjestää tilaisuuksia ja niiden yhteydessä voi nauttia savusaunasta, kotasaunasta, uimalammesta, talvisin avannosta, isosta lämpöammeesta, Luppokodan tulilla olemisesta, ulkoilusta Harjureitillä kesät talvet. Vain mielikuvitus on rajana ja täällä voit päästää sen valloilleen.

Päärakennuksen tuvan ja oleskelutilan pöytäryhmissä on tilaa isommallekin ryhmälle. Niiden lisäksi lasiverannalla on viihtyisää oleskelutilaa noin 30 henkilölle aina alkukeväästä myöhäissyksyyn. Verantatilaa voidaan tarvittaessa lämmittää säteilylämmittimillä.

 

> Kuvia Päärakennuksesta

> Katso video Päärakennuksesta

 

Tuvassa on toimiva keittiö riittävine jääkaappi ja muine säilytystiloineen ja siinä on myös omatoimisesti tehtävissä kahvituksiin ja myös ruuan valmistukseen liittyvää ruokailutarjoilua. Asiakkaan toivomuksesta ruuat voidaan tuoda myös paikallisista pitopalveluista. Lihaisa lihakeitto nautittuna tarpeellisine lisukkeineen Luppokohan tulilla on viihtyisä ruokailutapahtuma.

 

Omatoimiseen grillaukseen on useampia ulkotulipaikkoja ja Luppokodassa suojaisempi mahdollisuus sekä lasiverannalla on kaasugrilli.

 

Lämpöamme voidaan lämmittää ympärivuotisesti myös kovillakin pakkasilla. Savusaunan edustalla olevassa katoksessa lammen rannalla olevaan lämpöammeeseen laitetaan jokaiselle tilauskerralle uusi puhdas vesi ja sen lämmitetään tehdään + 37 asteeseen.

 

> Kuvia lämpöammeesta

> Kuvia savusaunasta

 

Kotasauna on jatkuvalämmitteinen puusauna ja sen edustan tulipaikkakatoksen toisella reunalla on iso 10 metriä korkea talvilämmin Luppokota.

 

> Kuvia Kotasaunasta

> Kuvia Luppokodasta

 

Jos tilaisuutenne ohjelmaan yhdistetään ulkoilua hyvin varustellulla Harjureitillä, niin tilauksesta keittelen ryhmällenne esim. nokipannukahvit yms. reitin varrella olevilla laavuilla, Myllylähteen Myllytuvalla tai muita palveluja tarpeenne mukaisesti.

 

> Harjureitti – reittikartta

> Toimintaloman talvi

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.

Evästeet