Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Myytävänä loma-asunto Aurinkorannantie 15

Loma-asunnon tontti on noin 2300 m2, jolla sijaitsee myös autotalli / varastorakennus sekä puutarha- ja grillausmaja. Tontti on niin suuri että siinä voi pitää myös puutarhaa ja se on maalajiltaan hyöty- ja koristekasvien kasvulle sopivaa.

> Kuvia Aurinkolammesta

 

Loma-asunnon alakerran rakennusala on 52 m2 ja siinä on sauna, suihku/wc-tila, eteinen, oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö mm. astianpesukone, sähköliesi ja uuni, jenkkijääkaappi, mikroaaltouuni ja makuuhuone, jonka yhteydessä on vaatehuone. Yläkerrassa avautuu ikkunat kahteen suuntaan ja sen pinta-ala on 30 m2 ja siellä on vuoteita 7 kpl.

 

> Pohjapiirros alakerrasta

> Pohjapiirros yläkerrasta

 

Rakennuksessa sähkölämmitys ja ilmalämpöpumppu sekä pesuhuoneessa ja wc-tilassa on lattialämmitys, oleskelutilassa on takka. Vuonna 1997 valmistuneeseen rakennukseen tehtiin muutama vuosi sitten pintaremontti, jolloin uusittiin keittiökaapistoja, saunaa, mäntypuulattiat hiottiin, pintoja maalattiin ja tapetoitiin.

 

> Katso video Aurinkorannantie 15 loma-asunnosta

 

Toimintaloman rakennuskaavan mukaisesti rakentamisen tehokkuusluku (e) eli kerrosalan suhde rakennuspaikan pinta-alaan on kaavassa 0,20 ja se tarkoittaa että tälläkin tontilla on runsaasti käyttämätöntä rakennusoikeutta.

 

Tontilla on 8 x 4,5 m suuruinen autotalli ja lämmin varastorakennus.

 

Kaikilla kaava-alueen kiinteistönomistajilla on yhdenmukaiset oikeudet virkistyskäytön lampiin, yhteiseen lähivirkistysalueeseen, tehtyihin pelikenttiin ja muihin yhteisiin rakenteisiin. Ylläpidosta huolehtii alueen kiinteistön omistajien hallinnoima osuuskunta. Osuuskunta huolehtii myös käyttövesijärjestelmästä, alueen tiestöstä ja yhteisestä talousjätteen keruusta. Osuuskunta toimii omakustannusperiaatteella.

 

Kaava-alueelle rakennetuista 32 kiinteistöstä 13:lla on vakituisen asumisen rakennuslupa. Tällä hetkellä viidessä kiinteistössä asutaan vakituisesti ja muut ovat vapaa-ajan asuntoina. Myös tällä myytävällä kiinteistöllä on oikeus vakituiseen asumiseen.

 

> Kuvia rakennetuista kohteista

> Kuvia Toimintaloman alueelta

 

Myytävä kiinteistö on liitettynä alueen yhteiseen käyttövesijärjestelmään ja naapurikiinteistöjen kanssa yhdessä käytettävään harmaan jäteveden suodatuskenttä ratkaisuun sekä kiinteistön wc-vedet johdetaan omalla kiinteistöllä olevaan tyhjennettävään umpisäiliöön.

 

> Kuvia loma-asunnosta

> Harjureitti - reittikartta

> Katso video Toimintaloman talvesta

 

Kiinteistö myydään rasituksista vapaana ja niin että kauppaan sisältyy olevat sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.