Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloma Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman Varaustupa Myllylähteellä - Harjureitin lähtöpaikka

Toimintaloman Varaustupa on tehty omatoimisen käyttäjän tarpeisiin ja se on idyllinen, luonnonmukainen yöpymisen ja lyhytaikaisen asumisen suojaisa kohde Myllylähteen alueella. Varaustuvan ympärillä on Myllylähteen linturikas lehtometsäalue. Varaustuvalta on matkaa Myllylähteelle 100 m.

Varaustupaan mahtuu yöpymään 4 – 6 henkilöä sekä samassa rakennuksessa olevan saunan pukuhuoneeseen mahtuu muutama lisähenkilö. Yöpyminen onnistuu parhaiten makuupusseissa.

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

Varaustuvan varustus

Varaustuvan varustuksena on sähkövalo, pistorasia, sähkötoiminen jääkaappi ja lämmityskamiina. Varaustupaa lämmitetään kamiinalla ja ruuanlaitto onnistuu kamiinan päällä olevalla keittolevyllä tai vaihtoehtoisesti noin 80 m päässä olevan Turvekammin tulilla. Käyttöveden saa Varaustuvan rakennuksen toisessa päässä olevan Metsäsaunan puolelta ja raikkaan kahviveden 50 m päässä olevasta lirikaivosta.

 

> Video Turvekammi

> Video Myllylähteen luontoalue

Varaustuvalta Harjureitin Näköalalaavulle 4 km

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee Myllylähteen kautta, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Reitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle taukopaikalle Turvekammille on tuvalta matkaa alle 80 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Tulen (26.3.2019) irtipääsyn johdosta Varaustupa ei ole käytettävissä.

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.