Soita 0400 595898
Toimintaloma Youtubessa

Toimintaloman vapaa-ajan alue
Säkylänharjun kupeessa

Toimintaloman loma-asunto Aurinkorannantie 15

Toimintaloman alueella sijaitseva Aurinkorannantie 15 loma-asunnon 52 neliön alakerrassa on makuuhuone, keittiö, oleskelutila, sauna, wc- ja suihkutila sekä ulkoveranta.

Loma-asunnon 30 neliön parvella on kuusi vuodetta. Loma-asunnon tontin vieressä on hiekkapohjainen, vaihtuvavetinen lampi  joka sopii myös lapsille.

  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi
  • Klikkaa suuremmaksi

Aurinkorannantien loma-asunnon varustus

Loma-asunnon varustukseen kuuluu astianpesukone, sähköliesi ja- uuni, jenkkijääkaappi (jossa pakastinosa), mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, taulu-TV 55", vuodevaatteet, pölynimuri ja astiat. Loma-asunnon oleskelutilassa on takka ja ulkoverannalla puuhiiligrilli.

 

Voit yhdistää mökkivuokraukseen ja juhlistaa jotain iltaa vaikkapa savusaunan, lämpöammeen, Kotasaunan ja / tai Luppokodan käytöllä. Savusaunan yhteydessä olevassa isossa lämpöammeessa on tilaa noin 16 – 18 henkilölle. Pienemmällä ryhmällä on mahdollisuus käyttää Haapasaunaa ja sen yhteydessä olevaa poreammeetta.

Lähde hiihtämään, maastopyöräilemään, retkeilemään tai ulkoilemaan Toimintaloman läheisyydessä sijaitsevalle Harjureitille

Harjureitin 28 kilometrin ulkoilu- ja retkeilyreitti kulkee loma-alueen kautta, samoin myös reitin 14 kilometrin pituinen iltavalaistu osuus. Reitti muodostuu useasta eripituisesta kierrosvaihtoehdoista. Talvella on käytössä 28 kilometrin pituinen koneellisesti hoidettu kaksoisladun ja luisteluhiihdon hiihtoreitistö. Reitistö on hyvin varusteltu ja sen lähimmäiselle laavulle on mökiltä matkaa 400 m. Katso Harjureitin esittely.

 

Ota yhteyttä

Copyright EL Toimintaloma-Systems Oy  /  Tietosuojaseloste  /  Palvelun toteutus: JPmedia

Näillä kotisivuilla olevien YouTube Toimintaloma -2018 videoiden tekemiseen ja sivujen päivitykseen on saatu Euroopan maaseudun kehittämisrahaston rahoitusta.